Dušené červené zelí 1

Recept na dušené červené zelí vhodné ke zvěřině. Sádlo, hovězí vývar a jalovec dodají zelí specifickou chuť.


4.235x
25 min
6×

Postup přípravy

Do hrnce dáme sterilované červené zelí s nálevem, přidáme hrnek hovězího vývaru a pět kuliček jalovce. Uvedeme do varu. Po 15-ti minutách na pánvi rozehřejeme kousek sádla a orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. Zaprášíme dvěmi polévkovými lžícemi hladké mouky. Zásmažku vlijeme do hrnce se zelím a ještě 5 - 10 minut za intenzivního míchání vaříme. Dušené červené zelí ochutíme solí, cukrem a octem.
user-icon

autor Jiřina K

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dušené červené zelí 1

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena