Řadit podle
Filtrovat
4.3 46865x
Recept na křupavou českou pochoutku, které říkáme také cmunda. Velice dobré, ale na noc těžké, pozor!
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 396 lidí
4.2 2313x
Klasické řízky, tentokráte ale naruby.
ČÍST VÍCE20min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.2 2057x
Recept na plněné brambory, které se hodí jako nápaditá večeře.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 12 lidí
3.8 70x
Jídlo chystané na poslední chvíli. Rychlý guláš z kuřecího masa.
ČÍST VÍCE10min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 8 lidí
3.5 257x
Vepřové koleno pečené nebo grilované na černém pivu. Opravdu fantastický požitek. Nejlepší je použít zadní koleno.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
3.5 84x
Knedlíky tentokráte připravované pouze ze syrových brambor.
ČÍST VÍCE25min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.4 183x
Jemné kuřecí maso ještě zjemněné obalem.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.3 2099x
Krůtí masíčko na jehle se slaninkou a drůbežími játry. To je přece výborná kombinace se zeleninovou oblohou.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody |
3.3 118x
Skvělé, rychle a jednoduše zapečené vepřové kotlety.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.2 179x
Chutná inspirace na nedělní oběd.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.2 182x
Máte rádi králičí maso? Naložte si porce (hřbet, žebra či stehna) a pak upečte spolu s vepřovým bůčkem!
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.2 68x
Polévka, která zahřeje na těle i na duši.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.2 879x
Tradiční česká polévka, kterou můžete vylepšit tím, že do ní přidáte zelenou papriku a několik rajčátek.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 24 lidí
3.1 222x
Pečené brambory s provensálským kořením jsou výbornou přílohou ke smaženému i pečenému masu a na talíři vypadají lákavě.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
3.1 117x
Také máte ve spíži velkou kedlubnu a nevíte, co z ní připravit? Uvařte si kedlubnové zelí.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.1 224x
Také máte rádi překvapení? Ochutnejte tyto špízy se sušenou švestkou v anglické slanině. Zaručeně si pochutnáte.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.1 191x
Gyros je směs koření, která dodává masu úžasnou chuť a vůni. Hodí se i na grilování masa. V tomto receptu je koření naprosto skvělé.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.1 182x
Kuřecí prsa dušená s rýží, pikantní klobásou a olivami . Vše v jednom hrnci.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | vařili 3 lidé
3.1 204x
Také máte rádi jednoduchost a rychlost při přípravě jídel? Chcete se věnovat hostům, kteří již sedí u vašeho stolu? Vyzkoušejte tento recept a nebojte se, hosté neutečou!
ČÍST VÍCE20min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 170x
Obměn na kuřecí - drůbeží - slepičí polévku je hodně. Jak ale správně připravit skvělý čirý vývar, když jej nechceme dělat z "kostky"? Pokud chceme mít vývar chuťově výraznější, můžeme do něj přidat 2 telecí kosti. Nejsou ale podmínkou.
ČÍST VÍCE160min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena