Drůbeží špízy

Krůtí masíčko na jehle se slaninkou a drůbežími játry. To je přece výborná kombinace se zeleninovou oblohou.


3.32099x
30 min

Postup přípravy

Drůbeží játra důkladně očistíme a s krůtím masem a slaninou nakrájíme na stejné kousky. Žampiony očistíme, nakrájíme a pokapeme citronovou šťávou.

Na špízové jehly, případně na špejle, napichujeme střídavě žampiony, krůtí prsa, slaninu a drůbeží játra.

Grilujeme deset minut a průběžně otáčíme. Osolíme a opepříme až po dokončení.

Maso můžeme upravovat i v troubě nebo na pánvi.

Vhodnou přílohou je hlávkový salát, ale i zelenina a zeleninové saláty.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Drůbeží špízy

Zpět na recept