Obměn na kuřecí - drůbeží - slepičí polévku je hodně. Jak ale správně připravit skvělý čirý vývar, když jej nechceme dělat z "kostky"? Pokud chceme mít vývar chuťově výraznější, můžeme do něj přidat 2 telecí kosti. Nejsou ale podmínkou.
sůl | |
1 ks | cibule |
2.5 l | voda |
5 ks | pepř celý |
1 ks | bobkový list |
1 ks | slepice na polévku |
1 svazek | kořenová zelenina na polévku |
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.