Obměn na kuřecí - drůbeží - slepičí polévku je hodně. Jak ale správně připravit skvělý čirý vývar, když jej nechceme dělat z "kostky"? Pokud chceme mít vývar chuťově výraznější, můžeme do něj přidat 2 telecí kosti. Nejsou ale podmínkou.
sůl | |
1 ks | cibule |
2.5 l | voda |
5 ks | celý pepř |
1 ks | bobkový list |
1 ks | slepice na polévku |
1 svazek | kořenová zelenina na polévku |
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena