Vaření.czReceptyKuře na pařížský způsob

Kuře na pařížský způsob

Jemné kuřecí maso ještě zjemněné obalem.


3.4183x
25 min

Postup přípravy

Omytá a osušená kuřecí prsa lehce naklepeme a osolíme. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Nejdříve si rozpálíme olej. Žloutky rozmícháme v hlubokém talíři v kořením, z bílků ušleháme tuhý sníh. Prsa nejdříve obalíme v okořeněných žloutcích a potom ve sněhu. Ihned smažíme v rozpáleném oleji. Kuře na pařížský způsob podáváme s brambory a dobrým vínem.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuře na pařížský způsob

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena