Gulášová polévka

Tradiční česká polévka, kterou můžete vylepšit tím, že do ní přidáte zelenou papriku a několik rajčátek.


3.2879x
60 min
24×

Postup přípravy

Nadrobno nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme na kostky nakrájené maso( nejlépe kližku ) a osmahneme. Poprášíme mletou paprikou, pepřem, osolíme, podlijeme trochou vody a dusíme téměř doměkka. Pak přidáme na kostky nakrájené brambory, prolisovaný česnek, dolijeme zbývající vroucí vodu a krátce povaříme. Polévku zahustíme moukou rozmíchanou v malém množství vody a dobře provaříme.

Další recepty na gulášovou polévku

user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Gulášová polévka

Zpět na recept