Čočka, přirozeně bezlepková luštěnina s vysokým obsahem proteinů je velmi prospěšná pro naše zdraví. Navíc se s ní dá při vaření opravdu kouzlit a za málo peněz nasytíme celou rodinu. Dnes se zaměříme na polévky, kdy si připomeneme klasické babiččiny recepty z hnědé čočky, ale také se podíváme na čočku červenou, která tvoří základ čočkových krémů.
Sytá čočková polévka s uzeným masem
(doba přípravy 120 min)
Mrkvovo-čočková polévka se zázvorem
(doba přípravy 30 min)
(doba přípravy 60 min)
Čočková polévka se zeleninou na indický způsob
(doba přípravy 45 min)
Veganská polévka ž červené čočky
(doba přípravy 45 min)
Novoroční čočková polévka s řapíkatým celerem
(doba přípravy 60 min)
Pikantní polévka z červené čočky s kurkumou
(doba přípravy 45 min)
Kořeněný čočkový krém s bramborem
(doba přípravy 30 min)
Červená čočková polévka s uzeným lososem
(doba přípravy 35 min)
Domácí čočková polévka s párkem
(doba přípravy 45 min)
Úvodní foto: Shutterstock.com
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.