Řadit podle
Filtrovat
5.0 1x
Recept na výborný pokrm z králičího masa, které potíráme chutnou marinádou a pečeme společně se zeleninou a brambory v jednom pekáčku.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.8 60x
Srnčí kostky dušené na červeném víně, ochucené kořenící směsí divočina.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.8 36x
Chutný králík podle receptu z Ligurie.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.5 34x
Pečený králík trochu jinak. Ale jak dobrý!
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.2 10x
Recept na dobrého králíka na česneku, bylinkách a červeném víně.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.9 28x
Snadný recept na přípravu králičího masa se slaninou, žampiony a smetanou.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.3 75x
Vynikající, ale trochu časově náročnější recept na přípravu zvěřiny.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.3 26x
Recept na marinovaná a pomalu pečená jehněčí žebra, která podáváme jako hlavní chod o velikonočních svátcích.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.3 237x
Králík pečený netradičně na zelí a česneku. Velice jednoduchá příprava.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 7 lidí
3.2 91x
Máte doma srnčí kýtu a nevíte, jak ji připravit? Vyzkoušejte tento recept. Zní trochu zmateně, ale chutná znamenitě!
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
3.0 585x
Kousky dušeného králíka ve smetanovo-hořčičné omáčce s mrkví a žampiony. Recept na výborný hlavní chod.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.0 785x
Naporcovaný králík obalený v petrželce je dušený na víně a voní po rozmarýnu a šalvěji. Brambory jsou ideální příloha.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 586x
Králík dušený na paprice, přídává se k němu kysané zelí a smetana. S houskovým knedlíkem to bude ono!!
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 31x
Srnčí maso je vyhledávanou lahůdkou. Právě je sezona zvěřiny, proto přidávám další recept pro milovníky této delikatesy.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena