Naporcovaný králík obalený v petrželce je dušený na víně a voní po rozmarýnu a šalvěji. Brambory jsou ideální příloha.
- - | česnek |
- - | olej |
- - | sůl |
1 svazeček | petrželka |
1 ks | cibule |
- - | rozmarýn |
- - | šalvěj |
1 sklenka | víno bílé |
1 ks | paprika červená |
1 ks | králík |
1 ks | sardelka |
20 g | sádlo nevyškvařené |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.