Pečená králičí stehna s bůčkem, zelím a karlovarským knedlíkem.
5 stroužků | česnek |
sůl | |
1 ks | střední cibule |
4 plátky | vepřový bůček |
2 ks | králičí stehno |
těsto | |
---|---|
sůl | |
2 ks | vejce |
40 g | máslo |
2 dl | mléko |
1 hrst | pažitka |
300 g | rohlík |
pepř | |
100 g | hrubá mouka |
příloha | |
500 g | červené zelí |
autor Martin Dočekal
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.