Králík na medu a olivách

Recept na králíka pečeného na medu a olivách. Pokrm nejlépe chutná s rýží.


1.76x
60 min

Ingredience

5 lžicmed
1 kgkrálík
400 gzelené olivy
3 lžičkymletá sladká paprika
2 lžičkymletá pálivá paprika

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Med promícháme s mletou sladkou a mletou pálivou paprikou.

Králíka omyjeme, naporcujeme, osolíme a přeneseme do pekáče vymazaného sádlem. Maso potřeme marinádou z papriky a medu a zasypeme olivami nakrájenými na půlky.

Králíka na medu a olivách vložíme do trouby vyhřáté na 180 °Ca pečeme doměkka cca 30 minut. Podle potřeby můžeme podlévat trochou vývaru.

Králík na medu a olivách nejlépe chutná s podušenou rýží.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Králík na medu a olivách

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena