Snadný recept na přípravu králičího masa se slaninou, žampiony a smetanou.
0.3 ks | celer |
1 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
2 ks | šalotka |
250 g | žampiony |
1 ks | bobkový list |
4 kuličky | nové koření |
100 g | anglická slanina |
150 ml | smetana ke šlehání |
75 ml | suché bílé víno |
1 hrst | čerstvá petrželka |
10 kuliček | celý černý pepř |
600 g | králičí plec s hrudí |
150-200 ml | králičí vývar |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůPokud chcete používat náš obsah, kontaktujte Economia, a. s..