Kousky dušeného králíka ve smetanovo-hořčičné omáčce s mrkví a žampiony. Recept na výborný hlavní chod.
3 ks | cibule |
150 ml | smetana |
2 lžíce | hořčice |
500 g | mrkev |
1.5 kg | králík |
250 g | žampiony |
100 ml | bílé víno |
100 ml | zeleninový vývar |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
petrželka | |
estragon | |
mletý pepř | |
podle potřeby | |
máslo |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.