Jak využít kapustu: Závitky plněné masem, kapustové rolky a kapustový mozeček

Jak využít kapustu: Závitky plněné masem, kapustové rolky a kapustový mozeček

Kapusta, tradiční podzimní zelenina, která se dá připravit na sto způsobů. Je levná a dokáže obohatit náš jídelníček s poměrně obsáhlým rejstříkem obsažených minerálů a vitaminů. Nabízíme osvědčené a chutné recepty, jak vařit z kapusty.

1479×

Kapustové placky
(doba přípravy 1 h 15 min )


Selečí kolínko s kapustičkami a zámeckými brambory
(doba přípravy 2 h 40 min )

Plátky roštěné s kapustičkami
(doba přípravy 45 min )

Kapustová polévka s brambory
(doba přípravy 1 hod )

Pikantní kapustový salát
(doba přípravy 20 min )

Kapustové závitky s mletým masem
(doba přípravy 1 hod )

Zapečené kapustové rolky
(doba přípravy 2 hod )

Dušená kapusta od maminky
(doba přípravy 1 h 30 min )

Zapečená růžičková kapusta s brambory
(doba přípravy 45 min )

Smažená růžičková kapusta
(doba přípravy 25 min )

Kapusta jako mozeček
(doba přípravy 45 min )

Růžičková kapusta v sýrovém těstíčku
(doba přípravy 45 min )


Foto: Pixabay.com