Jsou před námi první chladné dny a určitě také pociťujete, jak důležité je se zahřát. Při volbě pokrmů nemůžete šlápnout vedle, když sáhnete po vydatné domácí polévce. Máme pro vás perfektní recepty z brambor, hub a zelí - surovin, které si teď tělo žádá nejvíce.
Babiččina bramboračka
(doba přípravy 1 hod )
Kulajda od Richarda
(doba přípravy 45 min )
Domácí zelňačka s uzeným a klobásou
(doba přípravy 1 hod )
Houbová bramborová polévka
(doba přípravy 45 min )
Kulajda s vejci
(doba přípravy 45 min )
Maminčina zelňačka
(doba přípravy 1 hod )
A nesmí chybět i výborný boršč!
Klasický ruský boršč
(doba přípravy 2 hod )
Poctivá domácí zelňačka: Top recepty na hustou a vydatnou polévku
Poctivá zelňačka - hustá a vydatná polévka, která v chladných dnech skvěle zahřeje a nasytí. Její příprava je trochu složitější, ale podle těchto vybraných receptů ji hravě zvládne úplně každý. Zelňačka s klobásou i bez, s uzeným masem, na vegetariánský způsob, ale také s houbami, cuketou nebo červenou řepou. Kterou si vyberete?
Nejlepší podzimní polévky, které spolehlivě zahřejí!
Polévky. Husté, vydatné, plné zeleniny i masa. Těchto 10 receptů doporučujeme vyzkoušet - najdete mezi nimi klasickou bramboračku, kyselici, ale i oblíbenou dýňovou či kukuřičnou polévku, nechybí ani klasický hovězí vývar.
Autor:admin_vareni