První chladnější dny jsou za námi a určitě také pociťujete, jak důležité je se v těchto dnech zahřát. Při volbě pokrmů nemůžete šlápnout vedle, když sáhnete po vydatné domácí polévce. Máme pro vás perfektní recepty z brambor, hub a zelí - surovin, které si teď tělo žádá nejvíce.
Babiččina bramboračka
(doba přípravy 1 hod )
Kulajda od Richarda
(doba přípravy 45 min )
Domácí zelňačka s uzeným a klobásou
(doba přípravy 1 hod )
Houbová bramborová polévka
(doba přípravy 45 min )
Kulajda s vejci
(doba přípravy 45 min )
Klasický ruský boršč
(doba přípravy 2 hod )
Úvodní foto: Pixabay.com
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.