Polévky. Husté, vydatné, plné zeleniny i masa. Těchto 10 receptů doporučujeme vyzkoušet - najdete mezi nimi klasickou bramboračku, kyselici, ale i oblíbenou dýňovou či kukuřičnou polévku, nechybí ani klasický hovězí vývar.
Znáte po podzimní procházce něco lepšího, než si dopřát misku horké polévky? Kromě zahřívacího efektu také skvěle zasytí, dodají tělu tolik potřebné vitamíny a hlavně budou chutnat!
Zelňačka s klobásou
(doba přípravy 45 min )
Krémová kukuřičná polévka
(doba přípravy 45 min )
Zlatá dýňová polévka
(doba přípravy 30 min )
Výborná čočková polévka
(doba přípravy 35 min )
Tradiční valašská kyselica
(doba přípravy )
Pikantní polévka z červené řepy a rajčat
(doba přípravy 45 min )
Babiččina bramboračka
(doba přípravy 1 hod )
Kroupová polévka s masem
(doba přípravy 2 h 40 min )
Mrkvová polévka s jablky
(doba přípravy 45 min )
Poctivý hovězí vývar
(doba přípravy )
Další skvělé recepty na polévky zde.
Co si tak upéct k polévce domácí chléb? Vyzkoušejte česnekový chléb dle receptu ve videu.
zdroj: žena.cz
Úvodní foto: Shutterstock.com
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena