50 g | slanina | |
2 stroužky | česnek | |
2 ks | brambory | |
1 ks | cibule | |
1 lžička | kmín | |
1 ks | bobkový list | |
300 g | uzené maso | |
1 lžíce | mletá sladká paprika | |
1 ks | větší pikantní klobása | |
350 g | kysané zelí Znojmia | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
chilli koření | ||
podle potřeby | ||
sádlo | ||
800-1000 ml | zeleninový vývar | |
příloha | ||
pečivo | ||
zakysaná smetana | ||
sladká smetana |
Zahřejte se poctivou polévkou: 6 nejlepších receptů na bramboračku, zelňačku i kulajdu
Jsou tady další mrazivé dny a určitě také pociťujete, jak důležité je se v těchto dnech zahřát. Při volbě pokrmů nemůžete šlápnout vedle, když sáhnete po vydatné domácí polévce. Máme pro vás perfektní recepty z brambor, hub a zelí - surovin, které si teď tělo žádá nejvíce.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena