2 lžíce | olej | |
1-2 špetky | sůl | |
0.5 l | vývar | |
3 ks | brambory | |
1 ks | cibule | |
2 ks | klobása | |
1 špetka | pepř | |
1 lžíce | hladká mouka | |
3 lžíce | zakysaná smetana | |
2 lžičky | mletá sladká paprika | |
1 balíček | kysané zelí | |
na ozdobu | ||
---|---|---|
1 snítka | petrželka |
Poctivá domácí zelňačka: Top recepty na hustou a vydatnou polévku
Poctivá zelňačka - hustá a vydatná polévka, která skvěle zahřeje a nasytí. Její příprava je trochu složitější, ale podle těchto vybraných receptů ji hravě zvládne úplně každý. Zelňačka s klobásou i bez, s uzeným masem, na vegetariánský způsob, ale také s houbami, cuketou nebo červenou řepou. Kterou si vyberete?
Kysané zelí - vitamínová bomba pro detoxikaci i posílení imunity
Kysané zelí známe všichni jako tradiční pochoutku, bez níž se mnohé typické pokrmy české kuchyně prostě neobejdou. A je pro nás daleko přínosnější než například exotické ovoce.
Autor:Veronika
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena