Lahodná a oblíbená polévka, klasika české kuchyně.
2 lžíce | olej |
1-2 špetky | sůl |
0.5 l | vývar |
3 ks | brambory |
1 ks | cibule |
2 ks | klobása |
1 špetka | pepř |
1 lžíce | hladká mouka |
3 lžíce | zakysaná smetana |
2 lžičky | mletá sladká paprika |
1 balíček | kysané zelí |
na ozdobu | |
---|---|
1 snítka | petrželka |
autor Veronika
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.