Není nad českou klasiku! Dnes si krok za krokem připravíme pečeného králíka se zelím
Není nad českou klasiku! Dnes si krok za krokem připravíme pečeného králíka se zelím

Dnes se naučíme krok za krokem připravit šťavnatého pečeného králíka na bílém víně s vůní rozmarýnu, skvělou přílohou je červené zelí s brusinkami.

24.09.2021

ČÍST VÍCE
Celer v receptech: Jak si na něm pochutnat?
Celer v receptech: Jak si na něm pochutnat?

Bulvový celer je ideální surovinou pro všechny, kteří se snaží zhubnout. Obsahuje minimální množství kalorií, oproti tomu poměrně dost vitaminů a minerálů. Tvoří základ mnoha zeleninových polévek, ale dá se konzumovat i v mnoha dalších podobách - syrový v pomazánkách a salátech, smažený, pečený i plněný. Vybrali jsme pro vás 10 skvělých receptů a v těchto úpravách si ho doslova zamilujete!

22.09.2021

ČÍST VÍCE
Dušené zelí, jak ho neznáte: S jablky, mangem i ve škubáncích
Dušené zelí, jak ho neznáte: S jablky, mangem i ve škubáncích

Pokud máte rádi dušené zelí, máme pro vás pár receptů, které doplní vaši kuchařku. Klasické bílé a červené dušené zelí obohatíme o jablíčko nebo mango, zelí použijeme k přípravě zelných škubánků a šišek, nechybí ani bramborové knedlíky, ke kterým zelí prostě patří.

21.09.2021

ČÍST VÍCE
Jednoduchý recept na dýňový džem, kterému neodoláte
Jednoduchý recept na dýňový džem, kterému neodoláte

Vyzkoušejte lahodné a harmonické spojení chutí! Dýně, skořice, citron a cukr, tak málo stačí, abychom si připravili přímo luxusní džem!

16.09.2021

ČÍST VÍCE
Videorecept: Skvělý dýňový jahelník podle Anny
Videorecept: Skvělý dýňový jahelník podle Anny

Dýňový jahelník u nás doma patří k nejoblíbenějším podzimním a zimním receptům. Je naší oblíbenou volbou, když nevíme co k večeři. V kombinaci s kysaným zelím se jedná o absolutní bombu! Určitě vyzkoušejte, mile vás překvapí.

15.09.2021

ČÍST VÍCE
Na topinky i do sendviče: Podzimní dýňová pomazánka krok za krokem
Na topinky i do sendviče: Podzimní dýňová pomazánka krok za krokem

Tato vynikající pomazánka se skvěle se hodí na topinky, na jednohubky, do sendviče nebo do těstovin. V našem receptu uvidíte, jak si ji připravit krok za krokem.

14.09.2021

ČÍST VÍCE
Ještě ho stihnete: Ty nejlepší recepty na domácí kečup
Ještě ho stihnete: Ty nejlepší recepty na domácí kečup

Máte-li doma tolik rajčat, že najednou nevíte, co s nimi, nemusíte se přemáhat a snažit se je všechny sníst a denně z nich tvořit pokrmy. Jednodušší a praktičtější bude, když si z čerstvých rajčat vyrobíte domácí a zdravější kečup podle osvědčených receptů, který oceníte i během zimy a při vaření. Žádná chemie, konzervanty a látky, které při jeho přípravě jednoduše nepotřebujete.

13.09.2021

ČÍST VÍCE
Vaříme s kuskusem: Nejlepší recepty s ultra rychlou přípravou!
Vaříme s kuskusem: Nejlepší recepty s ultra rychlou přípravou!

Kuskus je velmi variabilní surovina, dá se použít jako jednoduchá příloha, hlavní chod v podobě salátu, na způsob rizota, ale také použít jako základ do nejrůznějších placiček, polévek a jako hlavní surovina při přípravě sladkých nákypů a kaší. Jak se kuskus správně připravuje se podíváme ve vybraných receptech.

13.09.2021

ČÍST VÍCE
Není nad poctivou polévku: Zelňačka s klobásou krok za krokem
Není nad poctivou polévku: Zelňačka s klobásou krok za krokem

Recept na klasickou zelňačku, ve které nechybí klobása, uzené maso a mletá paprika. Polévka, která skvěle zahřeje i zasytí. Podle podrobného fotopostupu ji zvládne každý.

13.09.2021

ČÍST VÍCE
Videorecept: Salát z červené řepy podle Anny
Videorecept: Salát z červené řepy podle Anny

Pokud jste milovníci červené řepy, tak je tento salát přesně pro vás!

12.09.2021

ČÍST VÍCE
Recept na křupavé domácí bramboráky krok za krokem
Recept na křupavé domácí bramboráky krok za krokem

Kdo by neměl rád bramboráky - bramborové placky, které se připravují smažením tenké vrstvy těsta z nastrouhaných syrových brambor, mouky, vajec, soli a koření. Bramboráky podle tohoto receptu vám budou při smažení mizet pod rukama!

11.09.2021

ČÍST VÍCE
Recept na dýňovou bábovku s ořechy krok za krokem
Recept na dýňovou bábovku s ořechy krok za krokem

Dýně má nespočet možných využití. Skvěle se vyjímá i při pečení sladkých moučníků. Dnes si z dýně upečeme jemnou bábovku, kterou doplníme kousky vlašských ořechů. U nás sklidila nevídaný úspěch!

10.09.2021

ČÍST VÍCE
Chutě babího léta: Vařte z hub, dýně a řepy skvěle vyladěné pokrmy
Chutě babího léta: Vařte z hub, dýně a řepy skvěle vyladěné pokrmy

Letošní letní prázdniny končily opravdu netypicky, někde bylo počasí ryze podzimní, s deštěm, větrem a teplotami, které bychom očekávali třeba i v listopadu. Pokud jste od přírody zimomřiví, zřejmě smutníte nad brzkým koncem prázdninových měsíců, i když začátek září přinesl celkem příjemné teploty babího léta. Co si tedy uvařit, když léto ještě úplně nekončí, ale osvěžujícím jídlům počasí příliš nenahrává?

09.09.2021

ČÍST VÍCE
V hlavní roli brambory: Levné a rychlé recepty na celý týden
V hlavní roli brambory: Levné a rychlé recepty na celý týden

Brambory - velmi vděčná a univerzální plodina, která je oblíbenou součástí českého jídelníčku. Každý Čech zkonzumuje zhruba 65 kilogramů brambor ročně! Máme pro vás pár receptů, které s nadšením zařadíte ke svým oblíbeným.

07.09.2021

ČÍST VÍCE
12 nejoblíbenějších receptů z dýně
12 nejoblíbenějších receptů z dýně

Sezóna dýní je po roce zase tady. A kdo by dýně pro svou variabilitu nemiloval? Nejraději připravujeme dýňové polévky, rizoto a pyré, ale i dýňový chléb, muffiny, koláče či kompoty z dýně stojí za zkoušku. Zaručujeme opravdové pochutnání, ať už z našich doporučených receptů vyzkoušíte cokoliv.

06.09.2021

ČÍST VÍCE
Recept na vepřové maso se šípkovou omáčkou krok za krokem
Recept na vepřové maso se šípkovou omáčkou krok za krokem

Šípková omáčka jedině s kančím? Ochutnejte ji s vepřovým masem, které upravíte jako zvěřinu. Výsledek vás příjemně překvapí! Fotorecept krok za krokem.

04.09.2021

ČÍST VÍCE
Marmelády a džemy ke konci léta patří: Sáhněte i po netradičních surovinách
Marmelády a džemy ke konci léta patří: Sáhněte i po netradičních surovinách

Jahody, rybíz, meruňky nebo třešně - marmelády a džemy z těchto druhů ovoce zná každý. Ale zkoušeli jste připravit džem z dýně, rajčat, brusinek a hrušek? Máme pro vás prima recepty, které vás chuťově překvapí.

03.09.2021

ČÍST VÍCE
Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!
Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

Víkend bez koláče snad ani není víkend. Kdo by si nedal po dobrém obědě a ke kafíčku luxusní koláč, který voní už na dálku? Máme pro vás recepty, ve kterých užijete nasbírané ořechy, ale i jablíčka, tvaroh či netradičně cibuli.

02.09.2021

ČÍST VÍCE
Jde to i bez masa! Sójový bramborový guláš krok za krokem
Jde to i bez masa! Sójový bramborový guláš krok za krokem

Pojďte si s námi zkusit uvařit bramborový guláš trochu jinak.

02.09.2021

ČÍST VÍCE
Videorecept: Krémová polévka z pečených rajčat podle Anny
Videorecept: Krémová polévka z pečených rajčat podle Anny

Recept na polévku z pečených rajčat je v podstatě vhodný po celý rok. V létě můžete spotřebovat přebytky rajčat ze zahrádky a v zimě použijte rajčata z obchodu. Ta sice nejsou pořádně k jídlu, ale této polévce poslouží úplně stejně jako ta ze zahrádky.

01.09.2021

ČÍST VÍCE