Vaření.czMagazínVyhledávání

Vyhledávání

Recept na vánoční bramborový salát krok za krokem
Recept na vánoční bramborový salát krok za krokem

Bramborový salát dělá každý jinak, někdo přidává vejce, jiný cibuli. Náš recept je pouze z brambor, kořenové zeleniny, hrášku, okurek a majonézy. A jaký je ten váš nej?

29.11.2021

ČÍST VÍCE
Veganské bramborové knedlíky plněné tofu se zelím krok za krokem
Veganské bramborové knedlíky plněné tofu se zelím krok za krokem

Vynikající veganská alternativa k plněným knedlíkům. Recept krok za krokem.

26.11.2021

ČÍST VÍCE
6 nejlepších receptů na sýr, maso i zeleninu v těstíčku
6 nejlepších receptů na sýr, maso i zeleninu v těstíčku

U těstíčka je nejdůležitější zachovat jeho správnou konzistenci, jen tak bude výsledkem rovnoměrně obalená, křehká a šťavnatá zvolená surovina. Těstíčko užijeme na ryby, kuřecí či vepřové maso, sýry, ale i nejrůznější druhy zeleniny. Chuť těstíčka lze zaměnit přidáním oblíbeného koření, bylinek, sýru, piva či vína. Vyzkoušejte námi vybrané a prověřené recepty.

24.11.2021

ČÍST VÍCE
Videorecept: Chutná zelňačka s klobásou
Videorecept: Chutná zelňačka s klobásou

Výborná klasická polévka, která hodně zasytí a skvěle chutná.

19.11.2021

ČÍST VÍCE
Pomalu tažený vývar jako nejlepší životabudič
Pomalu tažený vývar jako nejlepší životabudič

Poctivý vývar vyžaduje čas a pomalé vaření, díky němuž dosáhne své síly a plné chuti. Hodí se do všech polévek, omáček, ale i jako základ pod pečené maso, při přípravě rizota a dalších pokrmů, které potřebují chvíli k dušení a prolnutí chutí. Vývar, kterému nechybí "štáva", jak na to? Zkuste naše prověřené recepty.

17.11.2021

ČÍST VÍCE
První příkrmy pro nejmenší - 6 receptů, které vám usnadní život
První příkrmy pro nejmenší - 6 receptů, které vám usnadní život

Lámete si hlavu nad prvními příkrmy? Připravili jsme pro vás pár jednoduchých receptů - základem je samozřejmě zelenina, po 3 - 4 týdnech zavádíme pomalu i maso. Žádný strach, není to nic složitého, o žádný gastronomický um se nejedná. Zvládne to každá máma :-).

15.11.2021

ČÍST VÍCE
Dušené zelí, jak ho neznáte: S jablky, mangem i ve škubáncích
Dušené zelí, jak ho neznáte: S jablky, mangem i ve škubáncích

Pokud máte rádi dušené zelí, máme pro vás pár receptů, které doplní vaši kuchařku. Klasické bílé a červené dušené zelí obohatíme o jablíčko nebo mango, zelí použijeme k přípravě zelných škubánků a šišek, nechybí ani bramborové knedlíky, ke kterým zelí prostě patří.

11.11.2021

ČÍST VÍCE
Když podzim zavelí: Syté pokrmy na každý den
Když podzim zavelí: Syté pokrmy na každý den

V sychravém počasí si tělo žádá úplně jiné pokrmy než tomu bylo před pár týdny, protože ke svému fungování potřebuje mnohem více energie. Připravili jsme si pro vás 7 receptů, které zasytí, zahřejí a s podzimem si krásně hrají do karet.

10.11.2021

ČÍST VÍCE
Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem
Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

Pečení kachny se vůbec nemusíte bát! Dnes se krok za krokem naučíme připravit kachnu pečenou na kmínu, která bude mít maso odpadávající od kosti a křupavou kůrčičku.

08.11.2021

ČÍST VÍCE
Recept na pravý ukrajinský boršč krok za krokem
Recept na pravý ukrajinský boršč krok za krokem

Recept na pravý ukrajinský boršč - hustou polévku se spoustou zeleniny a masem. Je velmi sytá, zahřeje a skvěle chutná. Polévku se naučíme krok za krokem.

05.11.2021

ČÍST VÍCE
Jak využít kapustu: Závitky plněné masem, kapustové rolky a kapustový mozeček
Jak využít kapustu: Závitky plněné masem, kapustové rolky a kapustový mozeček

Kapusta, tradiční podzimní zelenina, která se dá připravit na sto způsobů. Je levná a dokáže obohatit náš jídelníček s poměrně obsáhlým rejstříkem obsažených minerálů a vitaminů. Nabízíme osvědčené a chutné recepty, jak vařit z kapusty.

01.11.2021

ČÍST VÍCE
Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky
Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky

Plněná tortilla, sýrové muffiny nebo těstovinový salát dovedený k dokonalosti. Dnes vám přinášíme recepty na jídlo do krabičky, které nám svou přípravou zaberou jen minimum času a v práci či na cestách budou pro každého hladovce doslova vysvobozením.

31.10.2021

ČÍST VÍCE
Recept na zelné placky se škvarky krok za krokem
Recept na zelné placky se škvarky krok za krokem

Zelné placky neboli zelňáky či zelníky jsou jihočeskou pochoutkou a připravujeme je z kysaného zelí. Můžeme je smažit na sádle, ale i péci v troubě. V dnešním receptu si ukážeme oba způsoby.

31.10.2021

ČÍST VÍCE
Nedělní oběd na výbornou: Masové koule v rajčatové omáčce
Nedělní oběd na výbornou: Masové koule v rajčatové omáčce

Oblíbené masové kuličky v rajčatové omáčce. Naučte se je s námi připravit krok za krokem. Přílohu si zvolí každý podle chuti - dají se podávat s těstovinami, rýží, ale nejlépe chutnají s domácím knedlíkem.

30.10.2021

ČÍST VÍCE
Jak naložit kysané zelí?
Jak naložit kysané zelí?

Knedlo vepřo zelo. Plněné knedlíky se zelím. Tradiční česká jídla, které se bez kysaného zelí nedokážeme představit. Málo která hospodyňka však ví, jak zelí naložit. Stačí přeci zajít do supermarketu a kysané zelí si koupit. Pro ty, kteří přeci jen upřednostňují domácí výrobu kysaného zelí, je tu náš článek s podrobným návodem.

29.10.2021

ČÍST VÍCE
Výborná polévka z pečené mrkve krok za krokem
Výborná polévka z pečené mrkve krok za krokem

Sychravé počasí? Určitě vás prohřeje a zasytí tato úžasná krémová polévka z pečené mrkve se zázvorem. Podle našeho fotoreceptu ji jistě zvládnete. A že bude chutnat - zaručeno!

27.10.2021

ČÍST VÍCE
Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem
Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem

Recept na velmi oblíbenou boloňskou omáčku, pasta alla bolognese. Směs z mletého masa, zeleniny a těch správných bylinek, která v kombinaci s těstovinami (ideálně špagety) sklidí velký potlesk!

26.10.2021

ČÍST VÍCE
Videorecept: Houbovopórková směs podle Anny
Videorecept: Houbovopórková směs podle Anny

Něco zdravého k večeři? Zkuste tuhle dobrotu!

26.10.2021

ČÍST VÍCE
Recept na jemnou bramborovou kaši krok za krokem
Recept na jemnou bramborovou kaši krok za krokem

Bramborová kaše je velmi oblíbenou přílohou. Dnes se bramborovou kaši naučíme připravovat krok za krokem.

26.10.2021

ČÍST VÍCE
Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé
Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

Tradičními znaky Halloweenu jsou dýně, speciálně vyřezané, které mají uvnitř svíčku. Dále čarodějky, duchové, černé kočky, oheň a příšery. Barvy Halloweenu jsou černá a oranžová. Už máte vydlabanou dýni a chystáte se užít svátky podzimu?

25.10.2021

ČÍST VÍCE
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena