Vrhněte se na povidla: Pečená, bez míchání a nejen ta švestková

Vrhněte se na povidla: Pečená, bez míchání a nejen ta švestková

Milujete také jako my vůni povidel? Rádi je používáte k plnění koláčů a buchet? Pokud ano, nastal ten pravý čas pro jejich přípravu. Připravili jsme pro vás pár receptů na domácí výborná povidla, a to nejen ze švestek, ale také z jiných plodů, které se právě objevují na našich zahrádkách - borůvek, hrušek, jablek i dýní.

17224×

Pečená hrušková povidla bez míchání

(doba přípravy 60 min)

Pečená

Povidla bez cukru

(doba přípravy 160 min)

Povidla

Moje hrušková povidla

(doba přípravy null min)

Moje

Borůvková povidla

(doba přípravy null min)

Borůvková

Dýňová povidla

(doba přípravy 75 min)

Dýňová

Pečená švestková povidla

(doba přípravy 160 min)

Pečená

Jablková povidla

(doba přípravy 0 min)

Jablková

Pečená povidla

(doba přípravy 0 min)

Pečená

Úvodní foto: Shutterstock.com

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz