Pokrmy provoněné povidly: Plněnými buchtami to zdaleka nekončí!

Pokrmy provoněné povidly: Plněnými buchtami to zdaleka nekončí!

Povidla si můžeme jen tak namazat na chleba, nebo je dál využít při přípravě nejrůznějších pokrmů. Slouží nejen k plnění buchet či sladkých taštiček, ale také k samotnému přidávání do těst při pečení perníků či bábovek. A netradičně i k přípravě omáček, protože chuť povidel se skvěle snoubí v kombinaci s masem.

3232×

Ochucená švestková povidla
(doba přípravy 2 h 30 min )


Povidlová nádivka na koláč
(doba přípravy 15 min )

Babiččiny kynuté buchty s povidly
(doba přípravy 2 h 30 min )

Perník s povidly
(doba přípravy 1 hod )

Bavorské vdolky s povidly a šlehačkou
(doba přípravy 1 hod )

Kotlety s povidly
(doba přípravy 1 hod )

Perníková bábovka s povidly
(doba přípravy 1 h 15 min )


Pošírovaná hruška a švestková omáčka
(doba přípravy 2 h 30 min )

Srnčí steaky se švestkovou omáčkou
(doba přípravy )

Klasické české pečení: Babiččiny buchty na 5 způsobů

Pravé české buchty - voňavé, jemné, vláčné a nadýchané jako peříčko. Jejich pečení je pro většinu z nás velkou výzvou, ale s našimi prověřenými recepty se do nich můžete pustit třeba hned. Zaručeně se podaří.

Klasické

Foto: Pixabay.com 

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena