Povidlovou nádivku používáme hlavně na kynuté koláče, nebo také na koláč mřížkový. Na koláče kynuté ji doplňujeme i nádivkou tvarohovou, makovou, případně marmeládou.
1 lžíce | rum |
0.5 ks | citron |
4 ks | hřebíček |
0.5 lžičky | skořice mletá |
1 balíček | vanilkový cukr |
200 g | švestková povidla |
Vrhněte se na povidla: Pečená, bez míchání a nejen ta švestková
Milujete také jako my vůni povidel? Rádi je používáte k plnění koláčů a buchet? Pokud ano, nastal ten pravý čas pro jejich přípravu. Připravili jsme pro vás pár receptů na domácí výborná povidla, a to nejen ze švestek, ale také z jiných plodů, které se právě objevují na našich zahrádkách - borůvek, hrušek, jablek i dýní.
autor Dana
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena