Vyzkoušejte letos o Velikonocích raději upravené skořicové šneky z kynutého těsta. Ve tvaru velikonočních králíčků jsou totiž neodolatelné! Nepovedené kousky se navíc dají zamaskovat cukrovou polevou, na chuti jim to neubere ani milimetr.
Nenápadný skvost mezi sladkým pečivem: Jak na jednoduché skořicové šneky?
Čerstvý kynutý skořicový šnek, to je nebe na zemi. Sladké chuti, skořicové vůni a hedvábné jemnosti pečiva s cukrovou polevou se jen těžko odolává, zvlášť když před námi stojí hrnek s kávou.
Velikonoční beránek: Jak na to, aby se podařil na výbornou?
Velikonoční beránek je symbolem svátků jara a nechybí na svátečních stolech. Beránka můžete vyzkoušet z třeného těsta, trochu netradiční je beránek mrkvový nebo ořechový. Zajímavý je beránek makový a krásně vláčný je z těsta s tvarohem, šlehačkou nebo majonézou. Na konci článku si můžete dát velikonoční kvíz a vyzkoušet tak své znalosti!
Autor:Vaření.cz
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena