Jidáše mohou být rozlišných tvarů, do těsta lze přidat rozinky a sypat je plátky mandlí. My je před podáváním jen pocukrovali, i tak byly výtečné! Recept je celkem snadný a nenáročný na suroviny.
1 špetka | sůl |
2 ks | vejce |
100 g | máslo |
250 ml | mléko |
1 ks | citron |
35 g | droždí |
3 lžíce | cukr krupice |
1 balíček | vanilkový cukr |
500 g | polohrubá mouka |
na potření | |
---|---|
vejce | |
podle chuti | |
rozinky | |
mandlové plátky |
autor Michy
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.