Chutné pošírované hrušky se švestkovou omáčkou. Recept na výbornou přílohu ke kachní galantině.
2 ks | hruška máslovka |
omáčka | |
---|---|
50 g | voda |
10 g | zázvor |
25 g | cukr krupice |
1 ks | badyán |
100 ml | červené víno |
50 g | sušené švestky |
1 ks | celá skořice |
200 g | čerstvé vypeckované švestky |
směs | |
0.1 dl | voda |
75 g | cukr krupice |
1 ks | badyán |
0.1 dl | bílé víno |
1 ks | celá skořice |
autor Alakarte-cz
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.