Chutné pošírované hrušky se švestkovou omáčkou. Recept na výbornou přílohu ke kachní galantině.
2 ks | hruška máslovka |
omáčka | |
---|---|
50 g | voda |
10 g | zázvor |
25 g | cukr krupice |
1 ks | badyán |
100 ml | červené víno |
50 g | sušené švestky |
1 ks | skořice celá |
200 g | čerstvé vypeckované švestky |
směs | |
0.1 dl | voda |
75 g | cukr krupice |
1 ks | badyán |
0.1 dl | bílé víno |
1 ks | skořice celá |
autor Alakarte-cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena