Srnčí steaky se švestkovou omáčkou

Chutné srnčí steaky se švestkovou omáčkou a nakládanou zeleninou.


4.25x

Postup přípravy

Steaky naklepeme, osolíme a opepříme, cibuli nakrájíme na proužky. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme cibuli, lehce osmahneme, ne do hněda. Vložíme maso a osmahneme 4 minuty po každé straně.

Pak maso vyjmeme na nahřátou misku, cibuli necháme ve vypečené šťávě. Do ní dáme 3 lžíce Švestkové omáčky Otma Gurmán a 1 lžíci hladké mouky rozmíchanou v trošce vody. Vše promícháme a povaříme.

Na orestovaný steak položíme volské oko a lehce jej přelijeme švestkovo-cibulovou omáčkou. Jako přílohu podáváme vařené nebo opečené brambory, jako oblohu doporučujeme pestrý zeleninový Grill salát Znojmia.

user-icon

autor Otma


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Srnčí steaky se švestkovou omáčkou

Zpět na recept