Klasické české pečení: Babiččiny buchty na 5 způsobů

Klasické české pečení: Babiččiny buchty na 5 způsobů

Pravé české buchty - voňavé, jemné, vláčné a nadýchané jako peříčko. Jejich pečení je pro většinu z nás velkou výzvou, ale s našimi prověřenými recepty se do nich můžete pustit třeba hned. Zaručeně se podaří.

36657×

Kynuté buchty s tvarohem
(doba přípravy 1 h 30 min )

Babiččiny kynuté buchty s povidly
(doba přípravy 2 h 30 min )

Buchty plněné povidly a nutellou
(doba přípravy 2 h 30 min )

Honzovy buchty
(doba přípravy 1 h 30 min )

Honzovy buchty z ranečku
(doba přípravy 1 h 30 min )


Vyzkoušejte také: Recept na domácí švestková povidla krok za krokem 

Přečtěte si článek plný tipů a rad: Jak na kynuté těsto? 

KVÍZ: Jaká jste hospodyňka? Otestujte se, zda patříte do kuchyně

Co si zkusit teoretické znalosti z oblasti gastronomie?

KVÍZ:

Úvodní foto: Shutterstock.com

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz