1 špetka | sůl | |
1 ks | vejce | |
50 g | máslo | |
1 ks | žloutek | |
0.5 kostky | droždí | |
120 g | cukr krupice | |
1 balíček | vanilkový cukr | |
500 g | hladká mouka | |
250 ml | mléko polotučné | |
na potření | ||
---|---|---|
máslo | ||
náplň | ||
povidla |
-> Honzovy buchty: Jak na kynuté těsto, které se vždycky povede?
Klasické české pečení: Babiččiny buchty na 5 způsobů
Pravé české buchty - voňavé, jemné, vláčné a nadýchané jako peříčko. Jejich pečení je pro většinu z nás velkou výzvou, ale s našimi prověřenými recepty se do nich můžete pustit třeba hned. Zaručeně se podaří.
Jako od babičky: Kynuté svatební koláčky krok za krokem
Milujete na oslavách či svatbách malé koláčky? Napečte si je kdykoliv doma podle následujícího tradičního receptu krok za krokem.
Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena