Řadit podle
Filtrovat
3.6 360x
Základ židovského jídla. "Nákyp" z hrachu, krup a koření. Můžeme použít i fazole nebo jiné luštěniny.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty ze židovské kuchyně kuchyně | vařilo 15 lidí
3.3 2226x
Každá dobrá hospodyňka by měla umět tento vynikající nakyslý segedinský guláš.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařilo 52 lidí
3.0 275x
Flambované kuřecí kousky na paprice.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
3.0 165x
Časově náročné jídlo, při kterém můžete sledovat třeba fotbal. Maso se pomalu dusí, je šťavnaté a zelenina mu dodá skvělou chuť.
ČÍST VÍCEHlavní chody |
3.0 243x
Jednoduchá a rychlá pochoutka z kuřecího masa a vajec. Můžete zkusit přidat strouhaný sýr.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody |
3.0 1011x
Pikantní brambory vhodné jako příloha k masům.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
3.0 1088x
Maďarský recept je pikantní, proto ho zjemníme kysanou smetanou a podáváme ho s dlouhými nudlemi nebo bramborem.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 1470x
Pánvička plná papriky a vajíček uvařených natvrdo.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
3.0 888x
Výborný maďarský recept! Vařené brambory vkládáme do paprikové omáčky zjemněné smetanou.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
2.9 1605x
Další druh guláše, tentokráte si ho můžete udělat tak, jako Maďaři.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
2.9 1209x
Recept na kuřecí maso dušené se sterilovaným zelím a kysanou smetanou. Rozhodně vyzkoušejte!
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 137x
Jednoduchý a nenáročný recept na všední den.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena