Paprikáš z vajec

Pánvička plná papriky a vajíček uvařených natvrdo.


3.01470x
30 min

Ingredience

sůl
40 gmáslo
1 kscibule
3 dlzakysaná smetana
1 ksčervená paprika
1 kszelená paprika
3 ksvejce natvrdo
mletá sladká paprika

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme najemno, papriky na nudličky.

Cibuli osmažíme dozlatova na másle. Přidáme papriky, sejmeme z plotýnky a vmícháme mletou papriku a sůl. Směs zalijeme několika lžícemi vody a podusíme několik minut. Pak přidáme na kousky nakrájená vejce, prohřejeme.

Před podáním paprikáš z vajec polijeme kysanou smetanou. Paprikáš z vajec ihned podáváme.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Paprikáš z vajec

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena