Maďarský guláš

Další druh guláše, tentokráte si ho můžete udělat tak, jako Maďaři.


2.91605x
120 min
3×

Ingredience

sůl
vývar
500 gbrambory
80 gcibule
40 gsádlo
1 sklenkabílé víno
hladká mouka
mletá sladká paprika
500 ghovězí na guláš

Postup přípravy

Maso a cibuli očistíme. Cibuli nasekáme nadrobno, maso nakrájíme na kostky. V hrnci rozpálíme sádlo, vsypeme cibuli a osmažíme ji dozlatova. Vmícháme kostky masa a všechny důkladně osmažíme. Do takto připraveného masa přidáme mletou papriku, zaprášíme moukou, osmahneme, zředíme vínem nebo vývarem, osolíme a dusíme doměkka. Ke konci dušení přidáme na čtvrtky nakrájené brambory a vývar. Do guláše můžeme přidat také na proužky nakrájenou papriku. Maďarský guláš podáváme teplý. Dobrý je, když je den uleželý.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Maďarský guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena