Maďarský guláš

Další druh guláše, tentokráte si ho můžete udělat tak, jako Maďaři.


2.91605x
120 min
3×

Postup přípravy

Maso a cibuli očistíme. Cibuli nasekáme nadrobno, maso nakrájíme na kostky.

V hrnci rozpálíme sádlo, vsypeme cibuli a osmažíme ji dozlatova. Vmícháme kostky masa a všechny důkladně osmažíme. Do takto připraveného masa přidáme mletou papriku, zaprášíme moukou, osmahneme, zředíme vínem nebo vývarem, osolíme a dusíme doměkka. Ke konci dušení přidáme na čtvrtky nakrájené brambory a vývar. Do guláše můžeme přidat také na proužky nakrájenou papriku.

Maďarský guláš podáváme teplý. Dobrý je, když je den uleželý.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Maďarský guláš

Zpět na recept