Ohnivé kuře

Flambované kuřecí kousky na paprice.


3.0275x
60 min

Postup přípravy

Kuře omyjeme, osušíme a naporcujeme na 8 - 10 dílů podle velikosti kuřete. Cibule očistíme a nakrájíme najemno. Papriku očistíme a nakrájíme na nudličky.



V kastrole rozpustíme sádlo, na kterém zpěníme pokrájené cibule. Vložíme naporcované kuře a osmahneme dozlatova. Přidáme lžíci sladké a pálivé papriky a na nudličky pokrájené zelené papriky. Vše osolíme, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Nakonec omáčku zahustíme 2 lžícemi rajčatového protlaku.



Při podávání polijeme maso pálenkou, zapálíme a krátce na to plamen zhasneme. K masu přidáme omáčku a podáváme s rýží nebo těstovinami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ohnivé kuře

Zpět na recept