Kuřecí prsa po maďarsku

Recept na kuřecí maso dušené se sterilovaným zelím a kysanou smetanou. Rozhodně vyzkoušejte!


2.91209x
35 min
1×

Ingredience

3 lžíceolej
1-2 kscibule
200 gkysaná smetana
4 kskuřecí prso
200 gsterilované zelí

podle chuti

sůl
kmín
mletý pepř
mletá sladká paprika

na obalení

hladká mouka

Postup přípravy

Kuřecí prsa na povrchu několikrát nařízneme. Osolíme je, okořeníme a zlehka obalíme v mouce.

Na směsi oleje s máslem zlehka osmahneme očištěnou a nakrájenou cibuli. Přidáme kuřecí prsa a po obou stranách je opečeme. Vmícháme sterilované zelí a společně dusíme doměkka. Nakonec přidáme zakysanou smetanu a již jen krátce prohřejeme.

Kuřecí prsa po maďarsku podáváme s houskovými knedlíky.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí prsa po maďarsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.