Řadit podle
Filtrovat
4.7 18x
Zdravější obdoba bramboráku a bez smažení. Pečená v troubě s kysaným zelím.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.7 133x
Oblíbený recept pro milovníky tvarohových moučníků. Pro slavnostnější příležitosti přizdobíme kompotovaným ovocem a čokoládou.
ČÍST VÍCE120min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 20 lidí
4.7 224x
Netradiční rybí polévka, která vám určitě zachutná. Recept na polévku připravenou z rybích hlav.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z makedonské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.6 45x
Tato výborná dýňová polévka se vaří v jižní Francii.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 8 lidí
4.5 85x
jednoduchá polévka se zajímavou chutí
ČÍST VÍCE35min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 41 lidí
4.5 43x
Krůtí maso z prsíček připravujeme s pórkem, zelenou kapií a kešu oříšky. Jasmínová rýže jako ideální příloha.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 7 lidí
4.5 10x
Recept na zapečeného kapra. Zkoušeli jsme i z rybího filé a taky dobré.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.4 29x
Cuketa pod maso, která se přidá k hotovému masu.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.4 562x
Ano, boršč pochází z Ukrajiny, ale za léta se rozšířil po celému světě. Zkuste tento recept na pravý ruský boršč.
ČÍST VÍCE120min | Polévky | Recepty z ruské kuchyně kuchyně | vařilo 58 lidí
4.3 36x
Vydatná zeleninová polévka, která zasytí i ten nejhladovější krk.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.2 11x
Blíží se zima, čas honů a zvěřinových hodů. Třeba vám nějaký myslivec nabídne k přípravě bažanta.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.8 5x
Zeleninová úprava italských těstovin tagliatelle. Tentokrát se spoustou vitamínů.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně |
3.7 3x
Recept na smetanovou rybí polévku, kterou příjemně dochutí kari koření a pažitka.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.4 91x
Jemná a chutná pórková polévka, kterou, když masový vývar nahradíme zeleninovým, jistě ocení i vegetariáni.
ČÍST VÍCE25min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 13 lidí
3.0 885x
Hovězí nudličky ve smetanové omáčce.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 1105x
Kapřík provoněný tymiánem a česnekem.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z rakouské kuchyně kuchyně |
2.0 66x
Vyzkoušejte recept na jemný předkrm z mořské štiky s oříškovou chutí, který obohatí vaše sváteční vánoční menu. Rybí sousta s cuketou můžeme podávat i jako teplou chuťovku při oslavách Silvestra.
ČÍST VÍCE45min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena