Recept na smetanovou rybí polévku, kterou příjemně dochutí kari koření a pažitka.
4 stroužky | česnek |
350 ml | vývar |
1 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
1 ks | bobkový list |
1 lžíce | olivový olej |
1 lžíce | kari koření |
4-5 lžic | sterilovaný hrášek |
350 ml | smetana na vaření |
100 ml | bílé suché víno |
1-2 lžíce | čerstvá pažitka |
400 g | filé z pangasiuse |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
kajenský pepř |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.