Tykev s hovězím masem

Hovězí nudličky ve smetanové omáčce.


3.0885x
45 min

Ingredience

2 lžíceolej
sůl
1 kscibule
1 dlsmetana
2 dlvývar z masoxu
mletý černý pepř
400 ghovězí roštěná
400 gtykev

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme, tykev nakrájíme na kostičky. Hovězí maso nakrájíme na nudličky. V kastrolu rozehřejeme olej, zpěníme na něm cibuli a přidáme maso. Krátce osmahneme a přidáme kostičky tykve. Vše osmahneme. Tykev s hovězím masem podlijeme vývarem, osolíme, opepříme a dusíme asi 30 minut. Do hotového pokrmu vmícháme smetanu a prohřejeme. Tykev s hovězím masem podáváme ihned. Vhodnou přílohou jsou brambory, těstoviny nebo i knedlík. Záleží na chuti.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tykev s hovězím masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena