Tykev s hovězím masem

Hovězí nudličky ve smetanové omáčce.


3.0885x
45 min

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme, tykev nakrájíme na kostičky. Hovězí maso nakrájíme na nudličky.

V kastrolu rozehřejeme olej, zpěníme na něm cibuli a přidáme maso. Krátce osmahneme a přidáme kostičky tykve. Vše osmahneme. Tykev s hovězím masem podlijeme vývarem, osolíme, opepříme a dusíme asi 30 minut. Do hotového pokrmu vmícháme smetanu a prohřejeme.

Tykev s hovězím masem podáváme ihned. Vhodnou přílohou jsou brambory, těstoviny nebo i knedlík. Záleží na chuti.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tykev s hovězím masem

Zpět na recept