Řadit podle
Filtrovat
5.0 5x
Francouzský tradiční recept na játrovou pěnu s hruškovým ragú.
ČÍST VÍCE45min | Předkrmy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 2x
Recept na dobrou cibulovou pomazánku s vepřovým bůčkem a játry.
ČÍST VÍCE60min | Pomazánky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.7 774x
Domácí klobásy, které jsem si v průběhu několika let vymazlil téměř k dokonalosti. Recept je z 10 kg masa, ale po vyuzení budete mít 7,5 - 8 kg klobás.
ČÍST VÍCEChuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 27 lidí
4.7 72x
Snadný recept na výbornou játrovou paštiku.
ČÍST VÍCE30min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.5 16x
Snadný recept na výbornou domácí paštiku z kuřecích jater ala Vaněk.
ČÍST VÍCE25min | Pomazánky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.4 14x
Paštika, která určitě zachutná. Recept z kuřecích jater, bůčku, slaniny a koření.
ČÍST VÍCE120min | Předkrmy | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
4.4 7x
Slavnostní paštika na francouzský způsob s koňakem a čerstvým rozmarýnem.
ČÍST VÍCE90min | Předkrmy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.4 22x
Lehký játrový krém připravujeme z čerstvých jater, které dusíme na víně. Podáváme na tmavém pečivu nebo toastu. Zdobíme zeleninou.
ČÍST VÍCE45min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 6x
Recept na chutnou paštiku připravenou z drůbežích jater.
ČÍST VÍCEPředkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.3 211x
Vynikající recept na domácí paštiku do skleniček.
ČÍST VÍCE150min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 10 lidí
4.2 13x
Hašé z kuřecích prsou můžeme podávat jako předkrm nebo i samostatný hlavní chod s vařeným bramborem a sázeným vejcem.
ČÍST VÍCE75min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.9 11x
Recept na velmi dobrý předkrm. Kombinace paštiky a jablečného chutney s křenem je opravdu jedinečná.
ČÍST VÍCE60min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.9 7x
Velice jemná a laciná játrová paštika výrazné játrové chutě, vyrobená zastudena s minima surovin.
ČÍST VÍCE30min | Pomazánky | Recepty ze skotské kuchyně kuchyně |
3.2 143x
Legendární recept z Receptáře nejen na neděli Čs. televize v 80. letech. Recept mám originál - přímo od jeho autora Ivana Egona Červenky, dej mu Pánbůh věčné kuchařské nebe.
ČÍST VÍCE90min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.1 65x
Chuťovka například na jednohubky.
ČÍST VÍCE25min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 342x
Jednoduchý játrový krém na zdobení nejrůznějších masitých pokrmů. Se světlým pečivem jej můžete použít jako předkrm.
ČÍST VÍCE15min | Předkrmy |
2.9 848x
Výborná pomazánka, kterou ocení i velcí gurmáni, tak ji vyzkoušejte.
ČÍST VÍCE30min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 47x
Recept na delikátní játrovou pochoutku na chleba nebo pečivo. Játrová paštika se podává jako sváteční předkrm při židovských svátcích. Paštika se připravuje z husích, kachních i kuřecích jater.
ČÍST VÍCE60min | Pomazánky | Recepty ze židovské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena