Vaření.czReceptyZabíjačková játrová paštika s jablečno-křenovým chutney

Zabíjačková játrová paštika s jablečno-křenovým chutney

Recept na velmi dobrý předkrm. Kombinace paštiky a jablečného chutney s křenem je opravdu jedinečná.


3.911x
60 min

Ingredience

0.15 lsmetana
200 gvepřová játra
200 gvepřový bok

příloha

sůl
80 gmarmeláda
120 gjablko
10 gželatina
80 gstrouhaný křen

podle potřeby

kořenící směs na domácí paštiky

Postup přípravy

Všechny ingredience (ty které nejsou označené jako ingredience na přílohu) na paštiku cca 15 minut podusíme, najemno umeleme a vyšleháme. Příprava jablečno-křenového chutney: Očištěná jablka nakrájíme na plátky a podusíme. Ke konci dušení přidáme marmeládu a želatinu, kterou předem rozmícháme ve vodě. Necháme chvilku vychladnout a poté smícháme s nastrouhaným křenem. Zabíjačkovou játrovou paštiku podáváme jako předkrm s přílohou v podobě jablečno-křenového chutney.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zabíjačková játrová paštika s jablečno-křenovým chutney

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena