Pomazánka cibulák

Recept na dobrou cibulovou pomazánku s vepřovým bůčkem a játry.


5.02x
60 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Cibuli necháme zesklovatět a potom pomeleme. Vepřové maso uvaříme, osolíme a opepříme. V horkém vývaru z bůčku spaříme játra. Vepřové maso s játry pomeleme a smícháme s cibulí. Do směsi přidáme i mastnotu z vývaru. Směs dáme do sklenic a sterilujeme. Pomazánku cibulák podáváme s čerstvým chlebem a dobrým pivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pomazánka cibulák

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena