Játrový krém

Jednoduchý játrový krém na zdobení nejrůznějších masitých pokrmů. Se světlým pečivem jej můžete použít jako předkrm.


3.0342x
15 min

Postup přípravy

Játrový salám oloupeme a nakrájíme na větší kousky. Ty pak vložíme do mísy. Přidáme smetanu. Vše vyšleháme, raději šlehačem, dohladka.
Podle chuti osolíme a opepříme.

Pokud budete chtít krémem něco zdobit, naplňtě sáček na zdobení se širokou koncovkou krémem a dejte jej ztuhnout do ledničky.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Játrový krém

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena