Roastbeef na víně

Jednoduchý recept pro milovníky masa.


3.653x
120 min

Postup přípravy

Připravíme si provázek na pečení. Maso zlehka naklepeme, nejlépe rukou - klouby prstů, aby bylo křehčí. Potom lehce osolíme a dobře opepříme a nyní roštěnec omotáme provázkem, stáhneme ho do tvaru válečku. Oloupeme a drobně nakrájíme cibuli. Připravíme si slepičí vývar z kostky. Ve víně rozpustíme solamyl. Na pekáčku nebo v hrnci, ve kterém budeme maso péci, zpěníme na oleji cibuli. Přidáme maso a orestujeme ze všech stran. Přikryjeme pokličkou a dusíme pomalu ve vlastní šťávě. Přibližně po 40-ti minutách dušení maso potřeme sardelovou pastou. Pak teprve dáme maso péct, přičemž je občas podléváme slepičím vývarem. Upečené maso vyjmeme, odstraníme provázek a nakrájíme na plátky. Do výpeku vlijeme víno s rozmíchaným solamylem, provaříme a případně zředíme slepičím vývarem. Roastbeef na víně podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Roastbeef na víně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z britské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena