Plátky vepřového masa z kotletek bez kosti připravujeme s kořenovou zeleninou, žampiony, mletou sladkou paprikou a feferonkami na smetaně.
80 g | máslo |
1 ks | cibule |
0.5 ks | celer |
2 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
1 lžíce | kapary |
100 g | žampiony |
1 lžička | mletá sladká paprika |
3 ks | nakládané feferonky |
4 plátky | vepřová kotleta bez kosti |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
zálivka | |
1 lžička | hladká mouka |
250 ml | smetana na vaření |
podle potřeby | |
zeleninový vývar |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena