Slunečné počasí a rozpálený gril - kombinace, která si žádá perfektní recepty na domácí sváteční grilovačku.
Grilované kuřecí špalíčky
(doba přípravy 45 min )
Grilované kuřecí špízy
(doba přípravy 2 hod )
Lososové steaky na grilu
(doba přípravy 45 min )
Marinovaná žebírka na grilu
(doba přípravy 1 hod )
Mořský pstruh pečený na grilu
(doba přípravy 45 min )
Pikantní vepřová krkovice na grilu
(doba přípravy 35 min )
Vepřové ocásky na grilu
(doba přípravy 1 hod )
Grilovaná vepřová panenka v parmské šunce
(doba přípravy 30 min )
Grilovaná krkovice s chutí kari
(doba přípravy 45 min )
Pečená žebírka v javorové marinádě s grilovanou cukrovou kukuřicí
(doba přípravy 2 h 40 min )
Bude vonět až k sousedům! Marinovaný bůček na grilu krok za krokem
Recept na marinovaný bůček opečený na grilu, který se podle našeho fotoreceptu zaručené podaří.
Grilujeme kuřecí maso: Perfektně propečené kuřecí špalíčky, stehna i špízy
Grilování při nižší či střední teplotě, dostatečně nahřátý a olejem potřený rošt, ale také použití termosondy pro kontrolu vnitřní teploty, to jsou základní předpoklady pro dobře propečené kuřecí maso. Přinášíme vám 8 receptů, které doporučujeme zařadit na grilovací seznam.
Jak dochutit maso před grilováním? Tipy na marinádu a koření
Grilování si my Češi užíváme a rozhodně se nebojíme experimentovat. V následujícím videu nás Lukáš Vokrouhlík - šéfkuchař Grill Akademie Weber - naučí recept na kořenící směs a marinádu. Marináda má chuť masa podpořit, nikoli přebít, míní šéfkuchař. Naložené maso bude připraveno na gril během půl hodiny.
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena