Vepřové ocásky na grilu

Vyzkoušejte recept na pikantní vepřové ocásky pečené na grilu.


4.19x
60 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
2 lžíceocet balzamico
0.5 lžičkymletý černý pepř
2 lžičkyhrubozrnná sůl
4 ksvepřové ocásky

podle potřeby

olej

Postup přípravy

Masité vepřové ocásky zbavené kůže omyjeme a osušíme. Oloupaný česnek prolisujeme a promícháme se solí, pepřem, olejem a balsamicovým octem. Touto směsí potřeme masité ocásky, které uzavřeme do plastové krabice a necháme přes noc v chladu odležet. Odleželé ocásky z obou stran opečeme na oleji a jednotlivě i s výpekem zabalíme do alobalu určeného pro zahradní grilování. Balíčky důkladně uzavřeme a grilujeme na mírně rozpálených uhlících z každé strany asi 10 -15 minut. Pak maso přendáme do litinového hrnce, uzavřeme a necháme ještě asi 15 minut na okraji grilu dojít. Vepřové grilované ocásky podáváme s čerstvou zeleninou, nejrůznějšími dipy a pečivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové ocásky na grilu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena