Grilovaná krkovice s chutí kari

Vyzkoušejte domácí recept na vepřovou krkovičku s chutí exotiky. Plátky masa připravujeme na grilu, potíráme kořenící směsí a podáváme s křupavou slaninou.


4.816x
45 min
1×

Postup přípravy

Silnější plátky vepřové krkovice očistíme a zlehka naklepeme. Bylinky pískavice rozdrtíme, promícháme s kari kořením a olejem. Touto směsí maso potřeme, osolíme, opepříme a necháme v chladu alespoň 2 hodiny odležet.

Na grilovací mřížce nejdříve opečeme plátky slaniny do křupava. Pak na mřížku rozložíme krkovičku a z obou stran, za občasného potírání bylinkovou směsí, ji upečeme doměkka.

Grilovanou krkovici s chutí kari a křupavou slaninou podáváme jako hlavní chod. Vhodnou přílohou jsou brambory, grilované placky, zeleninové saláty a oblíbené omáčky.

Grilování kapra: Výsledek bude skvělý, ale bez těchto rad se neobejdete

user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaná krkovice s chutí kari

Zpět na recept