Recept na typické vietnamské jídlo, které se mezi Čechy těší velké oblibě. Marinovaný a grilovaný vepřový bok, který se společně s rýžovými nudlemi a spoustou koriandru a jiných bylinek namáčí ve speciální omáčce.
Jak připravit fantastický bůček či kotletu? Kosti v mase ponechte a pečte ho dlouho
Sníte o rozpadavé a křehké vepřové pečínce? V našich krajích po nich snad občas prahne každý. Ať už se zelím a knedlíkem nebo jen s krajícem chleba. Jak si oblíbené kousky masa připravit?
Víkendové pečení: 5 nápadů, jak připravit božské vepřové
Vepřové dokáže být neodolatelně šťavnaté, křupavé i jemné zároveň - navíc bez velké námahy. Božskou vepřovou zvládne každý i ten, kdo nestojí v kuchyni příliš často. Potřeba nejsou žádné velké složitosti. Stačí trocha času, chuť a láska k vepřovému.
Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena