Recept na tuto polévku je pracnější, proto ji doporučuji uvařit raději dvojnásobné množství. Přidat jednou tolik masa a o trochu více koření. Díky široké škále použitých ingrediencí je sytá a vydá tak za hlavní chod.
0.5 lžíce | sůl | |
1 ks | cibule | |
1 ks | citron | |
2 ks | hřebíček | |
40 g | zázvor | |
1 svazek | koriandr | |
2 ks | badyán | |
2 ks | jarní cibulka | |
1 lžíce | rybí omáčka | |
1 ks | červená cibule | |
0.5 kg | hovězí kosti | |
100 g | mungo výhonky | |
200 g | falešná svíčková | |
2 ks | černý kardamom | |
100 g | rýžové nudle Pho | |
1 ks | pravá cejlonská skořice (3 cm) | |
podle chuti | ||
---|---|---|
chilli paprička |
-> Pomalu tažený vývar: Připravte si nejlepší domácí životabudič
Pokrmy inspirované Asií: Ochutnejte Pad Thai, knedlíčky Bahn Bao a smažené závitky
Milujete chutě asijské kuchyně? Z pestré nabídky jihovýchodu a východu největšího kontinentu jsme vybrali 6 pokrmů, na kterých si doma pochutnáte stejně dobře jako v pravém asijském bistru.
Fantastická asijská chuťovka: Gyoza knedlíčky krok za krokem
Vyzkoušejte recept na parádní knedlíčky gyoza. Máme pro vás tentokrát jejich veganskou verzi - s veganským mletým masem a omáčkou, naučíme vás je krok za krokem.
Autor:Hanka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena