Sous vide bůček ala Dočík

Vepřový bůček na venkovní grilovačku připravený metodou sous vide.


0.00x
160 min

Postup přípravy

Vepřový bůček nasolíme. Ve větší míse připravíme směs z oleje, sojové omáčky, mleté papriky, kmínu, cibule, česneku, soli a pepře.

Do vakuovacího pytlíku vložíme nasolený vepřový bůček a zalijeme připravenou směsí. Zavakuované maso dáme do sous vide hrnce při 75 °C na 7 hodin.

Po vyndání zchladíme a můžeme uložit do lednice nebo mrazáku na pozdější konzumaci. Hotový bůček před servírováním prohřejeme, dopékám na lávovém kameni.

Sous vide bůček ala Dočík podáváme s chlebem, hořčicí, česnekovým dipem, pivem a dobrou náladou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sous vide bůček ala Dočík

Zpět na recept