Vaření.czReceptySous vide bůček ala Dočík

Sous vide bůček ala Dočík

Vepřový bůček na venkovní grilovačku připravený metodou sous vide.


0.00x
160 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
1 ksstřední cibule
1 kgvepřový bůček bez kosti

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
kmín
mletý pepř
sojová omáčka
mletá sladká paprika

Postup přípravy

Vepřový bůček nasolíme. Ve větší míse připravíme směs z oleje, sojové omáčky, mleté papriky, kmínu, cibule, česneku, soli a pepře. Do vakuovacího pytlíku vložíme nasolený vepřový bůček a zalijeme připravenou směsí. Zavakuované maso dáme do sous vide hrnce při 75 °C na 7 hodin. Po vyndání zchladíme a můžeme uložit do lednice nebo mrazáku na pozdější konzumaci. Hotový bůček před servírováním prohřejeme, dopékám na lávovém kameni. Sous vide bůček ala Dočík podáváme s chlebem, hořčicí, česnekovým dipem, pivem a dobrou náladou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Sous vide bůček ala Dočík

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena