Sous vide bůček ala Dočík

Vepřový bůček na venkovní grilovačku připravený metodou sous vide.


0.00x
160 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
1 ksstřední cibule
1 kgvepřový bůček bez kosti

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
kmín
mletý pepř
sojová omáčka
mletá sladká paprika

Postup přípravy

Vepřový bůček nasolíme. Ve větší míse připravíme směs z oleje, sojové omáčky, mleté papriky, kmínu, cibule, česneku, soli a pepře.

Do vakuovacího pytlíku vložíme nasolený vepřový bůček a zalijeme připravenou směsí. Zavakuované maso dáme do sous vide hrnce při 75 °C na 7 hodin.

Po vyndání zchladíme a můžeme uložit do lednice nebo mrazáku na pozdější konzumaci. Hotový bůček před servírováním prohřejeme, dopékám na lávovém kameni.

Sous vide bůček ala Dočík podáváme s chlebem, hořčicí, česnekovým dipem, pivem a dobrou náladou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sous vide bůček ala Dočík

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.