Grilování kapra: Výsledek bude skvělý, ale bez těchto rad se neobejdete

Grilování kapra: Výsledek bude skvělý, ale bez těchto rad se neobejdete

Cílem grilování ryb je tepelná úprava bez úniku šťávy a bez přepečení, roztrhání a spálení skvělého a zdravého rybího masa.

6325×

Základní rady ke grilování kapra a dalších ryb vám poskytne v tomto videu kuchař Petr Stupka.

Zkuste i další recept na gril 

Grilovaný losos
(doba přípravy 30 min )

Grilovaný losos s baskickou omáčkou a grilovanou zeleninou
(doba přípravy )

Grilovaný candát se zeleninou
(doba přípravy 45 min )

Mořský vlk s grilovanou zeleninou
(doba přípravy 20 min )

Bude vonět až k sousedům! Marinovaný bůček na grilu krok za krokem

Recept na marinovaný bůček opečený na grilu, který se podle našeho fotoreceptu zaručené podaří.

Bude

Špízy na gril: Lákavé recepty na masové i zeleninové ražniči

Špízy neboli ražniči patří mezi nejoblíbenější pochoutky z grilu. Ale jaké maso použít? Hodí se krkovička k bramborám, paprice nebo cuketě? A dá se maso kombinovat i s ovocem? Hlavně pamatujme, že do špízů se nejlépe hodí maso na minutky, které potřebuje jen rychlou tepelnou úpravu, díky tomu se nám nespálí okolní zelenina. Tak už jen stačí říct: Rozpalte gril!

Špízy

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena