Mořský vlk s grilovanou zeleninou

Grilovaná mořská ryba dochucená bylinkami. Recept na zajímavou rybí specialitu podávanou s restovanou zeleninou.


5.02x
20 min

Postup přípravy

Do grilu vložíme namočené prkýnko a necháme ho rozehřát. Vykuchanou rybu osolíme a opepříme a břišní dutinu vyplníme tymiánem, rozmarýnem a petrželkou. Pak zakápneme trochou olivového oleje. Rybu položíme na prkýnko do grilu a necháme 10 - 12 minut péct.

Mezitím si připravíme přílohu: pórek, cuketu, papriku a cibuli nakrájíme nahrubo. Přidáme utřený česnek, osolíme a opepříme.

Na grilu rozpálíme wok, necháme na něm rozehřát olivový olej a pak orestujeme česnek a cibuli. Po chvíli přidáme zbytek zeleniny a restujeme doměkka. Přidáme kapku sójové omáčky a hotovou zeleninu přesypeme do mísy.

K upečené rybě nakrájíme citron, přidáme restovanou zeleninu a podáváme.

Zdroj: iPrima.cz - Rozpal to, šéfe!


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mořský vlk s grilovanou zeleninou

Zpět na recept